Het bedrijf

Meer dan 15 jaar ervaring in autopoetsen op locatie!

Wanneer u uitsluitend genoegen neemt met het beste resultaat, is Mobielpoetsbedrijf de juiste partner voor het
professioneel in conditie houden van uw kostbare bezit. Wij poetsen voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Uw auto’s in topconditie

Kiest u voor Mobielpoetsbedrijf dan kiest u voor kwaliteit, en weet u zeker dat uw auto langer mooi blijft. Onze specialisten wassen en poetsen het exterieur en ze kunnen eventueel een lakverzegeling aanbrengen. Ook het interieur maken ze weer als nieuw. Na deze behandeling, die meestal een dag duurt, is het alsof u in een nieuwe auto rijdt!

Gemak dient de mens

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voeren wij onze werkzaamheden uit op de door u gekozen locatie. Voor onze zakelijke klanten betekent dit dat wij de werkzaamheden uit kunnen voeren op hun eigen bedrijfslocatie. Aan particulieren bieden wij de mogelijkheid om uw auto bij u thuis of op de werkplek te laten reinigen. Op onze vestigingen in Heerenveen en Kollum beschikken wij over speciaal ingerichte werkplaatsen waar ook de specialistische klussen zoals
lakverzegeling, spotrepair, bekledingreparatie enz. uitgevoerd kan worden.

Zorg voor het milieu

Wij maken gebruik van de nieuwste techniek om uw auto te wassen, wij gebruiken hiervoor stoomreinigingsapparatuur. Met deze techniek is het mogelijk om uw auto nog schoner te wassen met maar 3 liter water en zonder toevoeging van reinigingsmiddelen. Hierdoor draagt Mobielpoetsbedrijf haar steentje bij aan de zorg voor een beter milieu.