Specialismen


e36b7f4412009482ef5429c3bfdae26fHondenharen verwijderen
Het verwijderen van hondenhaar is een lastige en tijdrovende klus. Wij beschikken over speciale hondenhaarverwijderingsapparatuur waardoor uw interieur er weer als nieuw uit komt te zien.

IMG_0739Ontstickeren of type-aanduiding verwijderen

Het verwijderen van stickers is een lastige klus. Mobielpoetsbedrijf kan stickers en type-aanduidingen verwijderen zonder dat er schade aan uw auto ontstaat.

 

verfspettersVerwijderen schade door verfspetters
Het kan onverhoopt gebeuren dat uw auto geparkeerd staat op een plek waar geschilderd wordt. Door de wind kunnen fijne verfspetters op de lak van uw auto terecht komen. Deze spetters kunnen wij volledig verwijderen met een speciale lakreinigingsmethode.

 

IMG_3615Spuitnevel verwijderen

Wanneer uw auto bij een schadeherstelbedrijf is geweest is het mogelijk dat er spuitnevel op uw auto zit. In de meeste gevallen komt dit doordat de auto niet goed is afgeplakt door de schadehersteller.

Mobielpoetsbedrijf heeft de techniek in huis om de spuitnevel op een veilige manier te verwijderen.

 

IMG_3608Vliegroest verwijderen
Wanneer metaalslijpsel zich hecht aan uw autolak kan dit gaan roesten. Deze roestdeeltjes vreten zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt. Mobielpoetsbedrijf heeft de techniek in huis om de vliegroest op een veilige manier te verwijderen.

DSCN0830Boomhars verwijderen
Wanneer uw auto geparkeerd staat onder een boom dan kan er boomhars op uw auto terecht komen. Deze hars vreet zich zodanig in uw lak dat dit permanente schade veroorzaakt.  Mobielpoetsbedrijf heeft de techniek in huis om de boomhars op een veilige manier te verwijderen.

teerTeerschade verwijderen
In sommige gevallen kunnen er teerdelen op uw auto terecht komen. Deze teerdelen kunnen wij veilig en krasvrij voor u verwijderen zodat de lak van uw auto er weer als nieuw uitziet.

 

 

Voor het uitbrengen van een offerte met betrekking tot dit soort specialistische werkzaamheden is een kostenloze- en vrijblijvende inspectie van het voertuig noodzakelijk. Desgewenst komen wij bij u thuis.

U kunt hiervoor telefonisch of via e-mail een afspraak maken.

 

CONTACT GEGEVENS


 • Heerenveen west

  De Kûper 12

  8447 GK Heerenveen


  Heerenveen zuid

  Magnesiumweg 12

  8445 PJ Heerenveen  Telefoon

  085 0 670 670  E-mail

  info@mobielpoetsbedrijf.nl

Nieuw! Modesta…


Modesta is een lak beschermer die ontwikkeld is met een unieke samenstelling, een duurzame glascoating voor extra bescherming en een ultieme spiegel-reflectie.


impressies

 • Vestiging Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen