mobielpoetsbedrijf 8

Lakschadeherstellen & Mobielpoetsbedrijf


Lakschadeherstellen.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat door de toenemende vraag naar plaatselijk lakschadeherstel bij mobielpoetsbedrijf is ontstaan. U kunt hierbij denken aan schades aan allerlei voertuigen zoals auto`s, caravans, boten, motoren en de verschillende onderdelen hiervan, zoals kunststof interieurdelen en bekleding.

Nadat lakschadeherstellen eerst als onderdeel van mobielpoetsbedrijf is begonnen hebben eigenaren Johan Ros en Marcel van der Velde kortgeleden de zelfstandige onderneming Lakschadeherstellen.nl opgericht U kunt bij Lakschadeherstellen.nl terecht voor o.a. spotrepair, krassen en steenslagcorrectie, bumper en velgenreparatie, bekledingsreparatie en het verwijderen van stickers.

Mocht een spotrepair geen oplossing zijn voor uw schade, dan kunnen wij nu ook de traditionele, complete deelreparaties probleemloos voor u uitvoeren tegen een scherpe prijs. Een autoschade waarbij de verzekering betrokken is kan lakschadeherstellen.nl snel en efficiënt voor u afhandelen.

 

 

CONTACT GEGEVENS


 • Heerenveen west

  De Kûper 12

  8447 GK Heerenveen


  Heerenveen zuid

  Magnesiumweg 12

  8445 PJ Heerenveen  Telefoon

  085 0 670 670  E-mail

  info@mobielpoetsbedrijf.nl

Nieuw! Modesta…


Modesta is een lak beschermer die ontwikkeld is met een unieke samenstelling, een duurzame glascoating voor extra bescherming en een ultieme spiegel-reflectie.


impressies

 • Vestiging Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen
 • Werkplaats Heerenveen